Χοληστερόλη: Τρόφιμα που τη μειώνουν και την αυξάνουν

Υψηλή Χοληστερόλη: Ο Κίνδυνος και οι Διατροφικές Στρατηγικές Η υψηλή χοληστερόλη αποτελεί σοβαρό παράγοντα κινδύνου για καρδιαγγειακά νοσήματα και εγκεφαλικά επεισόδια. Ευτυχώς, οι επιλογές μας στη διατροφή και τον τρόπο ζωής μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στη ρύθμισή της. Τρόφιμα που Αυξάνουν τη Χοληστερίνη Η κατανάλωση ορισμένων τροφίμων μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της LDL (κακής) […]