«Εναλλακτικό Μέλι: Ρυθμίστε την Πίεση και το Σάκχαρο»

Σιρόπι Σφένδαμου: Ένας Υγιεινός Σύμμαχος Εισαγωγή Το σιρόπι σφένδαμου, γνωστό στους χορτοφάγους και τους vegan ως “μέλι” χωρίς ζωικά προϊόντα, δεν προσφέρει μόνο γλυκιά γεύση, αλλά μπορεί να έχει και σημαντικά οφέλη για τη μεταβολική υγεία. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, η αντικατάσταση της ραφιναρισμένης ζάχαρης με σιρόπι σφένδαμου μπορεί να συμβάλει στην πρόληψη μεταβολικών ασθενειών. […]