«Γιαούρτι και καρκίνος: Πώς να επιλέξετε με ασφάλεια»

Πολλοί θεωρούν ένα τρόφιμο υγιεινό και το καταναλώνουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Ωστόσο, ειδικοί προειδοποιούν ότι ακόμα και λίγες κουταλιές από αυτό το γιαούρτι μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο καρκίνου. Δείτε πώς μπορείτε να προστατευθείτε και να τρέφεστε με ασφάλεια. Γαλακτωματοποιητές και Υγεία: Ποιο «υγιεινό» τρόφιμο στοχοποιείται; Η προσθήκη γαλακτωματοποιητών στα τρόφιμα μπορεί να προκαλέσει σημαντικές […]