«Πώς τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα μειώνουν τη διάρκεια ζωής»

Σύνδεση Κατανάλωσης Επεξεργασμένων Τροφίμων και Θνησιμότητας Εισαγωγή Μια πρόσφατη μελέτη, που εξέτασε δεδομένα από εθνικές διατροφικές έρευνες σε οκτώ χώρες (Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδάς, Χιλή, Κολομβία, Μεξικό, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες), αποκαλύπτει τη σύνδεση μεταξύ της υπερκατανάλωσης υπερεπεξεργασμένων τροφίμων (UPFs) και της πρόωρης θνησιμότητας. Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο American Journal of Preventive Medicine. Ο ρόλος […]