Μαγειρεύοντας Κρέας: Μείωση Καρκινογόνων Ουσιών έως 90%

Οδηγός για Υγιεινό Ψήσιμο Κρέατος Εισαγωγή Το ψήσιμο του κρέατος είναι μια αγαπημένη διαδικασία στη μαγειρική. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να το κάνουμε με τρόπο που να μειώνει τους κινδύνους για την υγεία, όπως η παραγωγή καρκινογόνων ουσιών. Ας δούμε πώς μπορούμε να το πετύχουμε. Πόσο Ψημένο Πρέπει να Είναι το Κρέας; Αποφυγή […]
«Μόλις 3′ Κίνησης Ημέρας για Υγιή Καρδιά και Πρόληψη»

Κίνηση και Καρδιοαγγειακή Υγεία: Μικρές Αλλαγές, Μεγάλα Οφέλη Η Σημασία της Κίνησης για την Καρδιά μας Καθώς μεγαλώνουμε, είναι φυσικό να παρατηρούμε ότι η σωματική μας δραστηριότητα μειώνεται. Αυτό μπορεί να συμβαίνει χωρίς να το συνειδητοποιούμε, καθώς η κούραση και διάφοροι σωματικοί περιορισμοί επηρεάζουν την καθημερινότητά μας. Ιδιαίτερα για άτομα άνω των 60 ετών, η […]