«Γιαούρτι και καρκίνος: Πώς να επιλέξετε με ασφάλεια»

Πολλοί θεωρούν ένα τρόφιμο υγιεινό και το καταναλώνουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Ωστόσο, ειδικοί προειδοποιούν ότι ακόμα και λίγες κουταλιές από αυτό το γιαούρτι μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο καρκίνου. Δείτε πώς μπορείτε να προστατευθείτε και να τρέφεστε με ασφάλεια. Γαλακτωματοποιητές και Υγεία: Ποιο «υγιεινό» τρόφιμο στοχοποιείται; Η προσθήκη γαλακτωματοποιητών στα τρόφιμα μπορεί να προκαλέσει σημαντικές […]
Γιαούρτι κατά του καρκίνου του παχέος εντέρου σύμφωνα με ειδικό γιατρό

Γιαούρτι: Ο Αντίπαλος του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου Ο Ρόλος του Γιαουρτιού στην Εντερική Υγεία Ο κορυφαίος ογκολόγος, καθηγητής Justin Stebbing, μας ενθαρρύνει να εντάξουμε ένα γνωστό και αγαπημένο τρόφιμο στη διατροφή μας: το γιαούρτι. Αυτό το δημοφιλές γαλακτοκομικό προϊόν δεν είναι μόνο πηγή γεύσης, αλλά μπορεί να αποτελέσει και έναν πολύτιμο σύμμαχο στην προφύλαξη […]